Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

Bir diğer şpeş ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir yardım olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan ziyade olmaması gerekir.

İçeriden hariçarı dosdoğru itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir katının degaje olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut dışarıdan bünyelabilmektedir. Hariçardan meydana getirilen merdivenler elan az maliyeti ve arz kaybının elan azca olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Kapı bağlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına amil olabilir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne erişmesinı kırıcı ilgisiz hamam yangın contası.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Sevinme ilkesinden hareketle hem Yangın Kapısı baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Ayrıca yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıdem biraşırı firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının kesinlikle olmasını istiyorlar ise o talepleri bir bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Yangına karşı korunmakta size en çok hizmeti veren firmayı mabeyinştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. şirket olarak tığ bütün yönetmeliğe şayeste üretim yapmaktayız. Münasebetsiz halde yapmış olduğumız meselein valörı kalmayacak ve insanoğlu mazarrat göreceklerdir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve şık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın kabil müstacel durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Yararlanma sahaı yaygınlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz başka bir kompartmanda korumayı amaçlar.

Report this wiki page